• Member Login
  • Get your free snapshot report
Posted 12/15/2020 in Category 1 by Siba Tyres

Siba autobanden (Dutch Promo)

Siba is synoniem voor het duurzaam inzamelen, sorteren en recyclen  van gebruikte autobanden. 

Al 50 jaar lang loopt Siba voorop met innovatieve ideeën om de steeds toenemende stroom van gebruikte banden op milieu verantwoorde wijze te verwerken. 

Zo zorgde Siba aan het eind van de twintigste eeuw met het door haar ontwikkelde container systeem voor een ware revolutie in de opslag van gebruikte  banden bij garagebedrijven en bandenservicecentra. 

Verder is jarenlang gewerkt aan de ontwikkeling van een computersysteem aan de hand waarvan de keurmeesters van Siba de banden beoordelen. 

En dankzij het door Siba ontwikkelde en gepatenteerde logistieke handeling- en perssysteem is Siba in staat om op een slimme manier wereldwijd gebruikte autobanden te leveren. 

Zo is Siba uitgegroeid tot het grootste inzamelbedrijf van Europa en marktleider in de Benelux. 

Via samenwerking met andere bedrijven zoals granuleerfabrieken blijft Siba zoeken naar oplossingen en nieuwe afzetmarkten. 

Denk hierbij bijvoorbeeld aan  grondstoffenproductie voor rubberproducten. 

Voor de particuliere klant, bedrijven en zakelijke/leaserijder heeft Siba naast haar verwerkings- en opslaglocatie te Uden een ultramodern en volledig geoutilleerd bandenservicebedrijf met fraai ingerichte showroom gerealiseerd. 

Jaarlijks worden bij  Profile Tyre Centre Siba door tientallen deskundige medewerkers vele duizenden APK keuringen, onderhoudswerkzaamheden verricht en banden gemonteerd. 

Tenslotte vormt Siba's groothandel in autobanden en velgen voor vele garages en autobedrijven de ideale partner in snelle service naar de klant. 

Het netwerk en de unieke logistieke oplossingen van Siba maken leveringen tot twee keer per dag mogelijk. 

Wij zijn er dan ook trots op u middels deze korte film inzicht te mogen geven in onze werkwijze.

source; Youtube

Satisfaction Promise

We'll always connect you with the best eco-friendly businesses that meet your specific needs.